MU Groep |MU-sokkerspan het die hoëtegnologiebeker gewen

12

Om 15:00 op 8 Januarie is die eindstryd van die Hoë-tegnologie-beker van agt-aan-kant sokkerwedstryd in Binjiang Shuiyun Park-sokkerveld gehou, met MU Group wat teen die veteraan, woeste vyand Huali Hydraulic gespeel het.
Bad in die warm sonskyn van die winter, die atlete galop die veld met sokker in hul toon springend en rol.Wat 'n warm toneel! Binne slegs 5 minute na die opening het MU Group die voorste veldvryskop gebruik om die eerste doel te breek;Speler 86 het die geleentheid aangegryp en dit 2-0 in die eerste 35 minute gemaak met 'n skerp skoot uit 'n noue afstand.
Deur elke breekgeleentheid aan te gryp, moet die ander kant nie oortref word nie, wat dit 2-1 maak net in die opening van die tweede helfte;In 54 minute het speler 86 die skopbalgeleentheid benut om twee keer aan te teken, met die telling wat vergroot is na 3-1;Die ander span het ingehaal en die telling was dadelik 3-2.Die tellingverandering het nie net elke speler se fisieke krag getoets nie, maar ook almal se sielkunde, wat die kompetisie van mededingende gees was, getoets.Ons het egter voortgegaan om die tellingvoordeel te handhaaf deur tydige verandering en koppelingsamewerking.
3 4

Met die skeidsregter wat die eindfluitjie blaas, het MU Group uiteindelik die magie van die naaswenner gebreek.Tien jaar wat 'n swaard slyp, skep ons uiteindelik geskiedenis!Vandag se park het die glorie van MU aanskou, en vandag se sokkerstadion behoort aan MU-mense!
Voor dit, ná vier rondes van strawwe mededinging in die groepfase, het die MU-sokkerspan nie ’n duim in die halfeindstryd laat vaar nie en heel aan die begin eerste aangeteken;Nadat die wedstryd met 1:1 gelykop was, het die wedstryd uiteindelik na 'n ongekende 8 rondes van strafdoele beweeg, en die teenoorgestelde met 7-6 na die eindstryd geklop.
5
Die MU-sokkerspan is in 2004 gestig, en die sokkervereniging is in 2012 gestig. Met meer as 20 lede het die groep vir baie jare deelgeneem aan die liga wat deur Ningbo Sokkervereniging geborg word.Die wedstryde is wonderlik en vordering word jaar na jaar gemaak, en dit het die derde plek van High-tech Cup, die derde en die tweede plek van Happy Cup verower.
Hierdie jaar val ook saam met die 20ste bestaansjaar van MU Group.Die kampioenskap is nie net die beste huldeblyk aan die 20ste bestaansjaar nie, maar ook 'n hupstoot vir die "100 dae van harde werk".Oorwinning sal laat wees, maar nooit afwesig nie.Die sukkelende MU-mense sal altyd op die pad hardloop om te wen!
MU Groep het nog altyd groot belang geheg aan sportkultuur en kollegas se gesondheid, en het "MU in Sport" voorgestaan.Benewens sokkerklub, stig ons ook basketbalklub, pluimbalklub, frisbeeklub, dansklub, hardloopklub, ens., wat goeie toestande skep vir kollegas om "Oor 102 jaar oud te leef" met voldoende befondsingswaarborg en gesonde organisasiestelsel.